Koude Handen

                                                            

Koude handen en voeten

Een van de duidelijkste aanwijzingen van een verstoorde bloedsomloop is het hebben van koude handen en voeten. Natuurlijk heeft iedereen hier weleens last van (vrouwen meer dan mannen) maar heb je chronisch koude handen en voeten of zonder aanwijsbare reden dan is iets aan de hand. In de meeste gevallen is de reden relatief onschuldig en wordt dit veroorzaakt door een verstoorde bloedsomloop. In dit geval is het erg belangrijk voldoende te bewegen en bij koud weer goed passende sokken en/of handschoenen te dragen.

Daarnaast is cuppingmassage een prima hulpmiddel. Door regelmatig je ledematen (armen en benen) te masseren met de bodycups wordt tot diep onder de huid gemasseerd en wordt de bloedcirculatie weer op gang gebracht. En waar weer bloed stroomt wordt zuurstof aangevoerd, worden afvalstoffen afgevoerd en gaat 'de molen' weer draaien'. Lees hier hoe eenvoudig dit werkt.

Gaat het hebben van koude handen en voeten gepaard met andere klachten zoals bijvoorbeeld het verkleuren van de vingers en tenen (blauw tot paars) dan is het raadzaam hiermee naar de (huis)arts te gaan.

 

 

© 2016 - 2022 Cup-Away | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel