Wat is cellulite?

Cellulite

Cellulite (sinaasappelhuid) is een veelvoorkomend ongemak bij vrouwen. Zeker 80% van alle vrouwen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ook jonge, slanke dames en vrouwen die veel sporten ontkomen er vaak niet aan.

Maar wat is cellulite eigenlijk?            Hoe kom ik er aan?            En nog belangrijker.................hoe kom ik er vanaf?

Wat is cellulitis?

In de volksmond wordt bij sinaasappelhuid vaak gesproken over cellulitis maar dit is echt iets anders. Cellulitis is een chronische, pijnlijke, bacteriële infectie van het onderhuidse bindweefsel.

Wat is cellulite?                                          

Cellulite ofwel sinaasappelhuid ontstaat door een verstoring in de bloedsomloop waardoor afvalstoffen niet meer goed kunnen worden afgevoerd. Hierdoor worden de vetcellen groter en verkleven met het bindweefsel. Doordat de vetcellen nergens meer naartoe kunnen, gaan deze onder de huid samenklonteren en zo ontstaat een bobbelige huid.

Hoe kom ik aan cellulite?

Vaak wordt gedacht dat cellulite ontstaat door overgewicht maar dit is niet het geval. Meer dan 80% van alle vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met cellulite. Ongeacht leeftijd of gewicht. Hormonen of erfelijke aanleg kunnen oorzaak zijn van een verstoorde bloedsomloop.  Met de massagecups van Cup-Away maak je het bindweefsel weer los en soepel zodat dit probleem wordt aangepakt.

Wanneer je last hebt van een slechte doorbloeding kunnen vochtophopingen en afvalstoffen niet worden afgevoerd. Doordat de afvalstoffen te lang blijven zitten gaan deze samenklonteren met de vetcellen. Dit zijn de bobbeltjes die je ziet op de huid. Vervolgens kunnen verklevingen ontstaan met spierweefsel. Hierdoor kunnen zenuwcellen worden afgekneld waardoor het soms ook pijnlijk is als je op de bobbeltjes drukt.

Hoe kom ik er vanaf?

Met een beetje discipline en doorzettingsvermogen kan Cup-Away je van je cellulite afhelpen.

Door je probleemzones te masseren met de massagecups help je je bloedsomloop weer op gang. Doordat je met de cups een vaccuüm effect bereikt kun je tot diep in de onderhuid masseren (ook wel bindweefselmassage genoemd). In het begin kan de behandeling behoorlijk pijnlijk zijn omdat de verklevingen onder de huid opeens worden aangepakt.  Na gemiddeld 3 behandelingen merk je al dat de huid soepeler op en neer beweegt en een stuk prettiger aanvoelt. Na een week of 6 zie je al echt een goed resultaat. Het is leuk om voor de behandelingen foto's van jezelf te maken zodat je het resultaat kunt zien. Klik hier om te lezen hoe de cupmassage precies werkt.

© 2016 - 2022 Cup-Away | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel