Hoofdpijn

     

Spanningshoofdpijn

In deze drukke en gejaagde tijd hebben veel mensen last van spanningshoofdpijn. Ze hebben (te) veel aan het hoofd en (te) weinig tijd voor ontspanning. Met de facial cups kun je jezelf een heerlijk ontspannende gezichtsmassage geven. Dit kost slechts 5 minuten en is zelfs combineren met de dagelijkse reiniging/verzorging van de huid.

Migraine

Migraine is een vervelende aandoening waar helaas geen eenvoudige oplossing voor is. Er is nog steeds veel onduidelijk over het ontstaan van migraine. Feit is wel dat stress en vermoeidheid factoren zijn die een migraineaanval kunnen stimuleren. Het is dus belangrijk regelmatig te ontspannen. Ook het regelmatig (laten) masseren van de rug en de nek kunnen hierin bijdragen. Vaak is pijn in de nek een voorbode van een migraineaanval.

Voor massage van de rug en de nek zijn de bodycups het meest geschikt. Deze cups masseren tot diep onder de huid waardoor het bindweefsel goed wordt gemasseerd. Ook worden hiermee de zenuwen gestimuleerd wat weer een positief effect heeft op spieren, organen en gewrichten die door deze zenuwen worden aangestuurd.

Ontspanningsmassage van het gezicht kun je zelf toepassen met behulp van de facial cups. Vooral het voorhoofd en de slapen masseren werkt ontspannend en kan dus bijdragen in het voorkomen van een migraineaanval.

 

Sorteer op
  • Facial Cups-de-Luxe
    Facial Cups-de-Luxe

    De facial cupset heeft een heerlijk ontspannende als reinigende werking en stimuleert de bloedcirculatie waardoor de gezichtshuid een gezonde uitstraling krijgt.

    € 19,95
© 2016 - 2022 Cup-Away | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel