Facial Cups

          

Facial Cups

Gezichtsmassage met facial cups heeft een heerlijk ontspannende werking en helpt de bloedcirculatie te stimuleren. Door de dieptemassage wordt zuurstof aangevoerd en worden vocht en afvalstoffen onder de huid goed afgevoerd. Als gevolg zullen poriën verfijnen en rimpels, kraaienpootjes, wallen en vochtophopingen aanzienlijk verminderen. Bovendien ontstaat een frisse en gezonde huidskleur. Tijdens de massage worden dode huidcellen verwijderd waardoor werkzame stoffen in verzorgende crèmes beter worden opgenomen door de huid.

Voor massage van het gezicht, de hals en het decolleté biedt Cup-Away de 2-delige facial cupset. Deze cups zijn piramidevormig en zuigen minder hard vacuüm dan de blauwe bodycups waardoor de tere gezichtshuid geen schade oploopt. Facial cups zijn dagelijks te gebruiken voor ontspanningsmassage, bestrijding van bovengenoemde ongemakken maar ook voor (diepte)reiniging van het gezicht. Speciaal hiervoor heeft Cup-Away een heerlijke gezichtsreiniger laten ontwikkelen. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd en voelt na de massage heerlijk zacht en fris aan.

Facial cups zijn gemaakt van medische siliconen. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk huidtype en ze hebben een lange levensduur. Na gebruik zijn de cups eenvoudig te reinigen met warm water.

 

Littekens in het gezicht

Littekens zullen nooit helemaal verdwijnen maar door het weefsel regelmatig te masseren met de facial cups i.c.m. bio-oil of littekencrème kan het weefsel wel weer zacht en soepel worden waardoor een litteken aanzienlijk kan vervagen. Hierbij geldt dat hoe 'verser' een litteken is hoe beter het resultaat zal zijn. Uiteraard moet een litteken wel volledig zijn geheeld. Overleg bij twijfel altijd met de behandelend (huis)arts of dermatoloog of je de cups kunt gebruiken.

 

Waarom 2 cups?

  • de kleine cup is ontwikkeld voor massage van de tere huid rond de ogen en de fijne lijntjes rond de mond.

  • de grote cup is voor massage van het voorhoofd, de wangen, de hals, de nek en het decolleté (zgn. grotere huidoppervlakken). Natuurlijk kan hiervoor ook de kleine cup worden gebruikt. Kijk zelf wat het prettigste werkt.

 

Klik hier om te lezen hoe het werkt.

Klik hier om naar de shop te gaan.

© 2016 - 2022 Cup-Away | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel