Cellulite

                                           

Cellulite 

 

Cellulite (sinaasappelhuid) is een veelvoorkomend ongemak bij vrouwen. Zeker 80% van alle vrouwen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ook jonge, slanke dames en vrouwen die veel sporten ontkomen er vaak niet aan.

Tijdens de wintermaanden kunnen we onze benen en billen eenvoudig bedekken met dikke, camouflerende kleding. Veel dames voelen zich hierdoor minder geconfronteerd met cellulite. Maar zodra de blaadjes weer aan de bomen komen en de vogeltjes beginnen te fluiten worden veel dames onrustig omdat het 'blote benen seizoen' er weer aankomt.  Herken jij jezelf hierin en zou je graag wat strakker in je vel zitten? Dan is het tijd om je cellulite aan te pakken. 

Cup-Away biedt dé oplossing om cellulite te verminderen en in de meeste gevallen zelfs geheel te laten verdwijnen.  En dit alles zonder dure crèmes of therapieën. Ook hoef je niet naar een exclusieve beauty- of massagesalon maar je behandelt jezelf thuis op je eigen bank, bed of in je badkamer. Het enige dat je nodig hebt is een beetje discipline en de producten van Cup-Away.

Cup jezelf 3 x per week met onze massagecups op je probleemzones  en afhankelijk van de mate waarin je cellulite hebt zie je na 4-6 weken cuppen al resultaat. Dit motiveert om door te gaan tot je weer een mooie en strakke huid hebt. Om je vorderingen goed te kunnen volgen is het leuk om foto's te maken voor je begint.  

Klik hier om te kijken hoe eenvoudig het werkt.

Klik hier om naar de shop te gaan.

© 2016 - 2022 Cup-Away | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel